Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mahir0368 , mrzmn Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
11.206
Cevap
577
Favori
1.353.769
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu katlama kesin oluyor mu? Emin iseniz mükemmel. Genç tarife var 35 lik bende. O tarife den iyi oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telekomdan minimum 10gb interneti olan bir tarifeye geçiş yapacağım kesin. Turkcell de lifecell fırsat 7gb+3gb her ay hediyesi ile 56 lira. Daha uygunu yok değil mi faturalı olarak?
  • Bu paycell olayı nedir, nasıl yapılır. Daha bugün geldim turkcell e, daha tl yüklemedim,bip ve salla kazandan kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozelfen kullanıcısına yanıt
    Diğer konuda resimler var. Görünen katlama oluyor. Ben de daha yapmadım. Karar vermedim henüz.

• Paycell in kart aidat ücreti var gözüküyor, aylık 2tl gibi:
    http://paycell.com.tr/urunler/paycell-card/

Edit: Sordum, aylık 2tl ücreti varmış paycell kullanmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLUESTREAM -- 24 Mayıs 2019; 15:22:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Bu paycell olayı nedir, nasıl yapılır. Daha bugün geldim turkcell e, daha tl yüklemedim,bip ve salla kazandan kullanıyorum.
    Paket yüklemedinizse bu konudaki son 15-20 sayfayı mutlaka okuyun çok avantaj sağlarsınız. Detaylı anlatımlar yaptım.

• Giresun için Turkcell yada Vodafone da özel bir kampanya var mı acaba? Bir de numara taşıyınca artık telsiz ücretinin yıl içinde ödenmeyen taksitlerinin tamamını otomatik çekiyor sistem sanırım. Hatta bakiyede yeterli TL yoksa kalanı borç olarak taşınan operatöre bildiriliyor. Bunu her halükarda artık ödüyoruz sanırım, eskisi gibi ödemekten kaçınma imkanı var mıdır acaba?

• Eşim TT kullanıyor ve taahhüt bitti. TT teklif bile yapmadı desem yeridir. Uygun fiyatlı min. 10 GB interneti olan faturalı bir tarifeye geçiş yapmak istiyoruz. Var mı tavsiyeniz?

Vodafone veya Turkcell fark etmez. Şimdiden teşekkrüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 24 Mayıs 2019; 15:40:8 >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Turkcellde 35 TL'ye faturasız tarife ile 10 GB alırsınız. Faturalı olarak Lifecell Fırsat 7GB kampanya ile 10 GB 54 TL'ye alınıyor. Lifecell fırsat 5GB numara taşıma kampanyasıyla en az 9 GB internet içerir fiyatı 45 TL.
    En uygun fiyatlar bunlar.
    Vodafonede de 10 GB faturalı tarifeler de hemen hemen bu fiyat ve hediye internet olmaz. Turkcellde sık sık hediye internet kampanyaları oluyor. Hizmet kalitesi açısından da Vodafone önermiyorum.
    Turk Telekom ile tekrar görüşün,tekliflerini bu fiyatlar ile karşılaştırıp karar verirsiniz. Turkcellde hediye sistemiyle 10 GB özellikli tarifeye ek olarak ayda 5 GB hediye internet mutlaka alırsınız,eder 15 GB.

• Hocam bu ikisi de tarifeme kayıtlı internet, hediye falan değil. Nasıl olurda tarihi sonra olandan gider? Bunu düzeltmenin yolu yok mu?

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: NEWEST

Giresun için Turkcell yada Vodafone da özel bir kampanya var mı acaba? Bir de numara taşıyınca artık telsiz ücretinin yıl içinde ödenmeyen taksitlerinin tamamını otomatik çekiyor sistem sanırım. Hatta bakiyede yeterli TL yoksa kalanı borç olarak taşınan operatöre bildiriliyor. Bunu her halükarda artık ödüyoruz sanırım, eskisi gibi ödemekten kaçınma imkanı var mıdır acaba?
    Benim sorum gözden kaçtı sanırım üstad

• NEWEST kullanıcısına yanıt
    Telsiz kullanım ücreti konusunda detaylı bir sunum yaptım mobil operatorler bölümünde.
    Konu mobil linki:https://forum.donanimhaber.com/telsiz-kullanim-ucreti-ve-diger-telsiz-ucretleri-hakkinda-2019--137939006

Standart site linki:
    https://forum.donanimhaber.com/telsiz-kullanim-ucreti-ve-diger-telsiz-ucretleri-hakkinda-2019--137939006

İlinize özel kampanya var mı öğrenmek için detaylı bilgiyi şu turkcell linkinden öğrenebilirsiniz. Şuan yok görünüyor ama bakarsın yarın eklenir. Bu yüzden verdigim linkten sık sık inceleyip takip ediniz.
    >>

• İyi akşamlar. Türk telekomdan taahhütüm bitti. 35tlye trcell ve telekom 6 (3ü gece) gblik paket önerdi. sizce ikisinden birini kabul edeyim mi yoksa faturasıza geçip 8-10 gblik paket önerisi mi bekleyeyim tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 35 tl.ye hangi paket var 10 GB interneti olan. Turkcell faturasız abonesiyim. Nasıl geçebilirim.

• Hocam bu ikisi de tarifeme kayıtlı internet, hediye falan değil. Nasıl olurda tarihi sonra olandan gider? Bunu düzeltmenin yolu yok mu?

hocam resimler yüklendi sanıyodum.

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]

• 10 sayfa felan okudum ve anladıklarım ;
    12 ay boyunca Lifecell 5gb + 12 ay boyunca haydi gel 2gb + 6 ay paycell 2gb + 6 ay dergilik 1gb İle toplamda 10gb internet için 35 ₺ + 2₺ ( aylık paycell aidat) + 2.5₺ (telsiz) toplam 40₺ ödeyerek yararlanabiliyorum. Bunun dışında 2gb (Facebook ve Twitter ), senyapdiye’den,salla kazan ve kim 1gb isterden gelecek hediyeler İle daha da fazlasını kullanabileceğim.

Doğru anlamış mıyım acaba ?

• Arkadaşlar turbo bizbize 5gb paket kullananlar var mı acaba. Geçmiş yıllarda dört dörtlük paketimiz bu sene bu isimle adlandırılıyor ve başka pakete geçemiyoruz İnternet yeterli gelmiyor. Adsl paketiyle bağımsız paket birleştiren var mı

• Dostlar selamlar TurkTelekom'dan Turkcell'e geçmek istiyorum. Yaşım GNC Turkcell için uygun.
    En avantajlı paket hangisi olur sizce ? (Faturalı-Faturasız Farketmez)

• ismailbbyigit kullanıcısına yanıt
    3072 MB nereden gelmişti?

• treko kullanıcısına yanıt
    50 TL paycel hediyesiyle goller cepte paketlerini planlı alıp ilk 40 günde 10GB-20GB arası internet alınabilecegini de anlattım. İlk haftadan itibaren goller cepte super ve iddaa paketleri birden alınıp her hafta 8 maç tahmin oynanır. En kötü ihtimalle her 8 maçta 2500 MB-3000MB arası gelir her hafta. 50 TL hediyenin son kullanma haftası standart aylık paket alınıp 4 hafta daha goller cepte oynanır her hafta 3 maç. 3 maçtan en kötü ihtimalle 1GB gelir,4 hafta 4GB yapar. Yani 50 TL paycell hediyesini 7-8 hafta kullanmış olursun. 50 TL paycell hediyesiyle 7-8 hafta goller cepte oynamış olursun. İlk 4 hafta haftada 8 maç,sonraki 4 hafta haftada 3 maç.
    Toplam 44 maç.
    Daha sonrada isterseniz aylık 9 TL'ye şampiyon paket alarak haftada 3 ayda 12 maç oynayabilirsiniz. Normalde haftada 3 maç oynatan aylık standart paketin fiyatı 17 TL.
    Şampiyon paket 9 TL'ye avantaj içeriyor yani. 9 TL'ye en kötü ihtimalle 4 GB internet alınmış oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 25 Mayıs 2019; 7:44:14 >

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.